Proizvod je dodat u korpu
Jorgani i ćebad - Viking Trade

Jorgani i ćebad

Neka vas ove jeseni obavije najmekše ćebe i pokriju kvalitetni jorgani koje ćete pronaći u našoj ponudi. Za udoban san vam treba udoban prekrivač!

Dozvolite telu da se odmori među prijatnim materijalima koji ne izazivaju alergije, ne skupljaju prašinu i prijatni su za spavanje, izaberite naše jorgane i ćebad. Cene su povoljne, sada i sa dodatnim popustom pa ćete uštedeti dok se pripremate za prohladno, jesenje vreme.

Mekana, moderna ćebad izuzetnog kvaliteta

U Viking trgovini imamo široku ponudu i različitu ćebad. Prodaja nam govori da kupci vole raznovrsnost dimenzija, boja, ali i sastava materijala koju možemo da ponudimo kada su u pitanju sve pokrivke za krevet pa i ćebad. Cena je, uz to dodatno snižena što je još jedan činilac da što pre posetite naše trgovine.

Mekano ćebe od pliša sa naličjem od veštačke vune je prvo što vam želimo da predstavimo. O mekoći je izlišno dodatno govoriti, ali bi trebalo naglasiti da je izuzetno toplo, ali se sa njim možete pokrivati i tokom toplih dana jer svojim sastavom stvara prijatne temperature, bez preteranog zagrevanja.

Mikrofiber ćebad su još jedna linija koju svakako trebate istražiti jer neće dozvoliti znojenje, a pružiće udobnosti i mekano pokrivanje za prijatne snove i topla jutra.

Ćebe – pokrivač je takođe nešto što sa ponosom predstavljamo jer se svojim dezenom i smelim šarama može uklopiti u svaku prostoriju, ali i služiti kao udobni prekrivač za miran san.

Kada krenu prvi mrazevi neka vas ušuška naš jorgan

Klasičan jorgan u našim trgovinama dolazi u dve veličine, za singl i bračni krevet. Ima silikonsko punjenje, lagan je, ali odlično čuva temperaturu ispod tako da će vam biti toplo kolika god bila temperatura u prostoriji.

Obavezno pogledajte i ponudu pokrivača-prekrivača, a tu su i Mikrofiber jorgani. Prodaja ovih modela je uvek aktuelna jer su i dekorativni i topli pokrivači koje svi žele.

Posetite naš sajt i izaberite boju i veličinu, a mi garantujemo da ćete doživeti potpuno novi doživljaj spavanja pokriveni sa našim toplim pokrivačima!