Proizvod je dodat u korpu

Prostirke za nameštaj i pod

Opremanje domaćinstva podrazumeva nabavku najbolje zaštite za garniture, podove i druge elemente enterijera, u koje se ubrajaju kvalitetne krpare i prostirke. U našem asortimanu možete pronaći veliki broj boja, dezena, materijala i kombinacija tonova za kvalitetno stilizovanje svake kvadrature.

Broj proizvoda na stranici:

20

Staza za kuhinju 57x115cm Home passion
Staza za kuhinju 57x115cm Home passion

rasprodato

Staza za kuhinju 57x115cm Sweet cactus
Staza za kuhinju 57x115cm Sweet cactus

rasprodato

Krpare za garniture dostupne su u velikom broju dimenzija za pravougaone, oble i brojna druga konstrukcijska rešenja. 

Krpare i prostirke za garniture – za novi sjaj nameštaja koji odiše stilom

Moderne krpare i prostirke za garniture idealan su izbor za prekrivanje kvaltitetnog nameštaja u svakom ambijentu za odmaranje, uživanje i poslovne poduhvate. Krpare za garniture savršen su izbor za očuvanje nameštaja koji će biti zaštićen od pojave fleka i nečistoća, prašine i drugih uticaja, zahvaljujući čemu će uvek biti kao nove. Prirodne, 100% pamučne tkanine fanstastične mekoće i debljine idealne su za komforno opremanje doma.

Krpare za pod – zaštita koja će vešto zameniti tepihe u ambijentu

Podne prostirke predstavljaju kombinaciju tradicionalnog i istovremeno modernog rešenja uz koje dom dobija vanvremenski dizajn i izgled koji osvaja nežnošću i mekoćom. Kao savršena zaštita svih podnih obloga – keramike, laminata, parketa i drugih vrsta podloga, krpare za pod mogu se pronaći u velikom broju raspoloživih dimenzija, namenjenih za kupatilo, dnevni boravak, sobe, hodnike i sve druge prostorije. 

Inovativne prostirke za garniture, krpare i slične varijante podrazumevaju kvalitetno prekrivanje podloge u cilju očuvanja estetskih i funkcionalnih svojstava nameštaja, dok istu ulogu imaju i vrhunske krpare za pod. Široka paleta boja koju imaju prostirke u inovativnom asortimanu čini da svaki kupac može pronaći najbolje varijante za svoj poslovni ili prostor komercijalne namene.