Proizvod je dodat u korpu
Čaše i šolje - Viking Trade

Čaše i šolje

Opuštanje tokom jutra, vikenda i slobodnog vremena podrazumeva ispijanje najlepših napitaka iz omiljene šolje.

Broj proizvoda na stranici:

20

Kao deo dnevne rutine, tradicije i običaja, šoljice za kafu signal su za pauzu, predah i najdraže razgovore. Kako bi užitak bio potpun u svakom domaćinstvu treba da postoje najlepše šoljice za kafu, sa ili bez tacne, u jednoj ili više boja i tonova. 

Setovi u kojima se nalaze šolje mogu se koristiti za kućne potrebe, ali i u poslovnim objektima. Posebno su popularne kvalitetne porcelanske šoljice za kafu, u čijem dizajnu i trajnosti se apsolutno uživa. 

Kvalitetne šoljice za kafu koje imaju vanvremenski dizajn

Fantastične šolje u kojima se može poslužiti omiljena domaća, instant i druga kafa, kao i čaj, dostupne su u velikom broju setova i pakovanja izuzetnog stepena kvaliteta. U kompletu od 6 šoljica koje imaju moderne tacne, svaki gutljaj kafe biće savršenstvo. Istovremeno, najlepši kompleti učiniće svaki kuhinjski element osveženim, posebno ukoliko se odabere porcelan atraktivnog, šarenog i unikatnog dizajna. 

Specijalna kategorija šolje jeste minijaturna varijanta za manje doze napitka, dok su dostupni i ekskluzivni kompleti koji pogoduju čak i čajevima. Takođe, kada su u pitanju napici kao što je čaj, dostupni su modeli sa poklopcem i infuzerom. Materijali kao što je porcelan, keramika i nerđajući čelik čine da odabrane šolje u našem asortimanu imaju kvalitet kao osnovno svojstvo, koje daje dugovečnost upotrebe. 

Najlepše šolje za ukusnu kafu, čaj i druge srodne napitke jesu one koje se jednostavno koriste, održavaju i traju dugi niz godina. Kako svako ima svoje omiljene šoljice za kafu i druge napitke, predlog je da u našem asortimanu pronađete idealnu varijantu po sopstvenom ukusu i želji.