Proizvod je dodat u korpu
Zidne lampe - Viking Trade

Zidne lampe

Transformišite svoj prostor dodajući zidne lampe koje su i dekorativni i funkcionalni deo prostora. Pogledajte našu raznovrsnu ponudu i odaberite rasvetu iz snova.

Broj proizvoda na stranici:

20

Zidna rasveta oplemenjuje prostor

Zidne lampe su mala rasvetna tela koja mogu biti postavljena samo kao deo dekora, ali služe i za bolje osvetljavanje manjeg dela prostora.
Iako ova zidna rasveta ima manju jačinu, obezbeđuje dobro svetlo i prijatan rad u blizini njenog izvora što je čini važnim delom celokupne rasvete.
U našoj prodavnici imate zidne lampe različitih jačina, sa jednim ili više grla i različitim tipovima svetlosti. Dizajn i boje garantuju da će činiti skladan deo celokupnog prostora, a podešavanje ugla svetla i prekidač na spot lampi olakšava korišćenje i pruža veći ugođaj.

Zidne LED lampe za specifične namene

Kada se misli na postavljanje zidne rasvete, retko ko zna da postoje i zidne LED lampe koje dobro podnose vlagu, paru i vlažne prostore. Upravo takvi modeli se mogu postavljati u kupatila, iznad umivaonika ili u kuhinje.
Mi vam nudimo nekoliko različitih modela koji su štapnog oblika, emituju prijatno belu svetlost i ne zauzimaju previše prostora. Aluminijum i polikarbonantna plastika obezbeđuju ne menjanje izgleda, a kvalitetno svetlo dugovečnost.
Zidna rasveta se može iskoristiti za naglašavanje nekih detalja kao što su slike ili slične umetnine pa su zidne LED lampe idealne za ovu namenu.

Zidne lampe su dobro došle u svakoj prostoriji!

Pogledajte našu ponudu i videćete da imamo modele koji kombinuju metal i staklo, aluminijum i plastiku, da imamo zidne lampe u bojama, sa klasičnim grlima ili za LED sijalice pa se kao zidna rasveta mogu postavljati svuda.
U dnevnoj sobi i hodnicima, zidne lampe će najpre služiti za naglašavanje detalja, ali i bolju osvetljenost prostora. U spavaćim sobama uspešno zamenjuje plafonsku rasvetu onda kada je vreme za odmor. Kupatilo i kuhinja će lepše izgledati kada se postave zidne LED lampe, ali će i iskorišćenost prostora biti bolja.
Koje zidne lampe su vaš izbor?