Proizvod je dodat u korpu
TEPISI - Viking Trade

TEPISI

Tepisi su nezaobilazan deo enterijera u svakom prostoru. Ne gubite vreme na potragu i posetite „Viking Trade“ gde ćete pronaći odgovarajući model za svaku potrebu.

Akcijski Tepisi najboljeg kvaliteta!


Broj proizvoda na stranici:

20

Kako prepoznati idealan tepih?

Kada pogledate našu raznovrsnu ponudu jasno je da će vam trebati pomoć pri odabiru jer je svaki model lep za sebe i donosi velike prednosti u prostoru. Kada se kupuju tepisi cene nisu jedino što je važno, a saveti slede.
Prilikom biranja na prvom mestu se razmatra dimenzija koju bi tepih trebao da pokriva. Odluka se donosi prema veličini prostorije i nameštaju u njoj. Neki osnovni saveti bi mogli biti:
  • Veliki tepisi će vizuelno smanjiti prostor, a mali će učiniti da prostorija izgleda veće,
  • Tepih mora pokriti određen prostor, na primer pod ispod stola i stolica, ispod stola za kafu, 
  • Tepisi su potrebni na delovima poda gde su prolazi, gde se gazi bosim nogama, duže stoji ili tamo gde se deca igraju na podu.
Kada znate ove nepisana pravila, sledi merenje i odabir dimenzija. Uvek je bolje izabrati dva mala tepiha u prostoru nego jedan veći. Tepisi će učiniti da se prostor podeli na celine sa mestima za sedenje i odmor.
Mi imamo okrugle, četvorougaone, male, velike, klasične i moderne tepihe… Šta vam odgovara? Mi imamo!

Prodaja tepiha online – Viking Trade vam je uvek blizu

Na našem sajtu pronađite sve informacije o sastavu, boji i dimenzijama što će vam omogućiti da odaberete svoje favorite putem interneta. Prodaja tepiha ne može biti kompletna bez slika koje verno prikazuju modele kao da su pred vama.
Viking Trade ima sigurnu kupovinu i podršku i zato smo svuda dostupni. Svuda smo blizu i sa ponosom možemo reći da je prodaja tepiha zastupljena u celoj Srbiji.
I za kraj, kada su u pitanju naši tepisi cene su izuzetno povoljne i uklapaju se u svaki budžet. Posetite našu prodavnicu i uverite se i sami!