Proizvod je dodat u korpu
Podne lampe - Viking Trade

Podne lampe

Podne lampe predstavljaju jedan od odličnih načina dodatnog izvora svetla, ali i dekoracije u prostoru. U „Viking Trade“ imamo ogromnu ponudu koju čine najbolja rasvetna tela i podne lampe, klasične i moderne, LED podne lampe, kao i one sa klasičnim sijalicama… Otkrijte svoje favorite.

Broj proizvoda na stranici:

20

Kako se biraju podne lampe?

Izbor je ogroman pa je teško doneti zaključak koju lampu treba kupiti, ali mi imamo smernice koje vam mogu pomoći.
Klasične i moderne podne lampe su dve vrste o kojima treba razmisliti. LED podne lampe spadaju u drugu vrstu i donose inovativan dizajn podne lampe koje više podsećaju na skulpture nego na klasično rasvetno telo. Razmislite da li vam to odgovara i koliko će se uklopiti sa ostalim enterijerom.
Ne morate da odustanete od omiljene podne lampe već dodajte neki detalj koji će upotpuniti izgled prostora i dati joj bolji vizuelni izgled.
Jako je važno i u kojoj prostoriji će stajati podno rasvetno telo. Podne lampe za dnevnu sobu mogu biti ambijentalne koje obasjavaju ceo prostor, a u spavaćoj sobi su češće one sa usmerenim svetlom, koje se najčešće koristi za čitanje itd.

Povoljne stojeće lampe

Stojeće lampe mogu biti odličan poklon ili dodatak u prostoriji i ne mora biti skup. Kod nas su svi modeli povoljni, čak i moderne podne lampe koje su inače među najskupljim modelima.
Kada se odaberu podne lampe za dnevnu sobu ili drugu prostoriju, dobija se potpuno drugačiji izgled i efekat u prostoru. Prvi nastaje dodavanjem detalja koji je mali, ali primetan i zanimljiv deo enterijera, a drugi jer stojeće lampe na drugačiji način obasjavaju prostor pa je i efekat bolji i potpuniji nego kada se koristi samo plafonska rasveta.
Posetite našu online prodavnicu i uverite se u bogatu ponudu. Sigurni smo da će vas oduševiti i da ćete izabrati podnu lampu koja će oplemeniti vaš dom.