Proizvod je dodat u korpu
Podne lampe - Viking Trade

Podne lampe

Podne lampe predstavljaju jedan od odličnih načina dodatnog izvora svetla, ali i dekoracije u prostoru. U „Viking Trade“ imamo ogromnu ponudu koju čine najbolja rasvetna tela i podne lampe, klasične i moderne, LED podne lampe, kao i one sa klasičnim sijalicama… Otkrijte svoje favorite.

Kako se biraju podne lampe?

Izbor je ogroman pa je teško doneti zaključak koju lampu treba kupiti, ali mi imamo smernice koje vam mogu pomoći.
Klasične i moderne podne lampe su dve vrste o kojima treba razmisliti. LED podne lampe spadaju u drugu vrstu i donose inovativan dizajn podne lampe koje više podsećaju na skulpture nego na klasično rasvetno telo. Razmislite da li vam to odgovara i koliko će se uklopiti sa ostalim enterijerom.
Ne morate da odustanete od omiljene podne lampe već dodajte neki detalj koji će upotpuniti izgled prostora i dati joj bolji vizuelni izgled.
Jako je važno i u kojoj prostoriji će stajati podno rasvetno telo. Podne lampe za dnevnu sobu mogu biti ambijentalne koje obasjavaju ceo prostor, a u spavaćoj sobi su češće one sa usmerenim svetlom, koje se najčešće koristi za čitanje itd.

Povoljne stojeće lampe

Stojeće lampe mogu biti odličan poklon ili dodatak u prostoriji i ne mora biti skup. Kod nas su svi modeli povoljni, čak i moderne podne lampe koje su inače među najskupljim modelima.
Kada se odaberu podne lampe za dnevnu sobu ili drugu prostoriju, dobija se potpuno drugačiji izgled i efekat u prostoru. Prvi nastaje dodavanjem detalja koji je mali, ali primetan i zanimljiv deo enterijera, a drugi jer stojeće lampe na drugačiji način obasjavaju prostor pa je i efekat bolji i potpuniji nego kada se koristi samo plafonska rasveta.
Posetite našu online prodavnicu i uverite se u bogatu ponudu. Sigurni smo da će vas oduševiti i da ćete izabrati podnu lampu koja će oplemeniti vaš dom.