Proizvod je dodat u korpu
Spoljna rasveta - Viking Trade

Spoljna rasveta

Rasveta za dvorište omogućava korišćenje spoljašnjeg prostora i nakon zalaska sunca. Naša spoljna rasveta je dekorativna, ima različite vrste rasvete i mesta postavljanja pa će se uklopiti sa konceptom svakog dvorišta. I omogućiti da svaki spoljašnji prostor zasija najlepšim sjajem.
Nudimo visilice, fenjere, podne i zidne lampe izuzetnog kvaliteta pa ćete imati trajnu rasvetu prelepog izgleda.

Broj proizvoda na stranici:

20

Kod nas je spoljna rasveta visokog kvaliteta

Prilikom osvetljavanja spoljašnjeg prostora, treba izabrati rasvetna tela koja mogu da izdrže različite vremenske prilike i koji će obezbediti postojan sjaj i odlično osvetljenje.
Sva spoljna rasveta može biti izložena vlazi, vetru i suncu. Boje su postojane, a modeli će izgledati lepo i funkcionisaće besprekorno. Bilo da se biraju plafonjere, zidne lampe ili će podni fenjeri biti u potpunosti izloženi i bez problema funkcionisati.
U svom dvorištu možete uživati i tokom proleća, kada su bašte u najlepšem cvatu, posmatrati kišne jesenje kapi, ali i obasjati panoramu prekrivenu snegom i uživati nevezano za doba dana ili vreme napolju.

Fenjeri i lampe za natkriveni deo spoljašnjeg prostora

Za natkriveni deo spoljašnjeg prostora, zidove i plafone, neka vaš izbor bude viseća lampa, LED svetiljka ili fenjeri koji se kače kao zidna lampa ili kao viseći luster.
Konstrukcija je čvrsta, otporna na vremenske neprilike, a svetlost postojana, zaštićena staklom. Pošto su fenjeri izrađeni od aluminijuma mogu se kačiti i na najtanje konstrukcije i neće doći do pucanja.

Fenjeri se proizvode i u nekoliko boja: bela, crna, braon, sivi, sa klasičnim ili neobičnim oblikom i puno završnih detalja koji od jednostavnog spoljnog osvetljenja prave estetsku dekoraciju.

Podni fenjeri kao rasveta za dvorište na otvorenim delovima prostora

Predlažemo da pogledate i stubne fenjere, sa višim ili niskim postoljem, sa jednim ili tri grla što može biti idealna rasveta za dvorište, ukras za kapije ili ogradu.
Bilo da su izbor fenjeri, plafonjerke, zidna spoljna rasveta za dvorište ili podna rasveta, svaki kutak dvorišta može biti fenomenalno obasjan. Kada se povuče sunce i pojave se prve zvezde, neka uz našu spoljnu rasvetu, u vašem dvorištu uvek bude dan.