Proizvod je dodat u korpu
Lusteri - Viking Trade

Lusteri

Lusteri se proizvode u nekoliko osnovnih vrsta, a mi ih imamo sve: plafonjerke, visilice, klasični lusteri… 
Biraju se prema mestu postavljanja, ali i prema tome kakvu svetlost želimo. Postoje i klasična grla, ali i lusteri sa LED svetlom tako da će svako imati izbor za vrhunsku plafonsku rasvetu.

Broj proizvoda na stranici:

20

Lusteri za dnevnu sobu

Naša celokupna ponuda se može montirati kao rasveta u dnevnoj sobi. Imamo i klasične vrste, ali su tu i plafonjerke i lusteri za dnevnu sobu u formi grane.
Za prostor dnevne sobe se najčešće biraju plafonjerke i plafonske grane kao idealni lusteri za dnevnu sobu. Sa nekoliko manjih sijalica se ravnomerno rasipa svetlo i osvetljava cela prostorija. Predlažemo da postavite toplo bele sijalice ili „prirodnu svetlost“ jer će to biti mnogo prijatnije za oči.
Takođe, često se događa da dnevne sobe imaju i više od jednog plafonskog priključka pa ako je to slučaj, onda je najbolje birati modele koji su potpuno isti ili isti lusteri za dnevnu sobu, ali sa različitim brojem grla.

Lusteri za trpezariju

Visilice se češće biraju za trpezarije, naročito ako se postavljaju iznad trpezarijskog stola jer svetlo direktno usmerava iznad mesta za obedovanje i naglašava njen centralni deo. 
Ovakvi lusteri za trpezariju mogu biti i klasični modeli, ali vam predlažemo da pogledate i vrste sa kristalima ili neobične „rustik“ lustere koji kombinuju drvo, metal i kanap što daje neobičan izgled prostoriji.
Ako je trpezarija povezana sa dnevnom sobom, onda se mora uzeti u obzir i rasveta u susednim prostorijama pa lusteri za trpezariju treba da budu slični sa ostalom rasvetom, od sličnih materijala, ili iste boje ili vrste, greški neće biti.

Lusteri za hodnike

Ne treba zaboraviti ni odabir adekvatne rasvete za hodnike i u tome vam možemo pomoći. 
Predlažemo da izaberete neku od plafonjerki koje će odlično osvetliti i najmračnije prostore. Mogu se birati i lusteri sa hladno belim svetlom tako da sjaj bude intenzivniji, ali neće smetati jer se u hodnicima po pravilu ne zadržavamo previše.
Naša prodavnica obuhvata na desetine različitih rasvetnih tela. Prateći savete lako ćete odabrati vrstu i model koji će savršeno pristajati svakom prostoru. Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja i dileme, čekamo vaše komentare!