Proizvod je dodat u korpu
Plafonjere - Viking Trade

Plafonjere

U „Viking Trade“ trgovini pronađite najlepše plafonjere za  svaki prostor. Četvrtaste, okrugle, LED plafonjere…samo su deo bogate ponude koja čeka da je istražite i donesete odluku.

Broj proizvoda na stranici:

20

Zašto su plafonjere toliko popularne?

LED plafonjere i LED sijalice su svakako doprinele na popularnosti, ali današnje plafonjere su postale pravi estetski i praktičan način osvetljavanja doma i poslovnog prostora. Zašto je to tako?
Klasična i LED plafonjera zauzima malo prostora. To je klasifikuje za postavljanje u  prostorijama malih dimenzija, ali i velikim mestima gde postoji nekoliko rasvetnih tela zajedno. 
Odlično se uklapa uz svaku zamisao i neprimetno, a efektno obasjava okolinu. Ipak, koliko god one bile manje upadljive od lustera, svojim specifičnim dizajnom čine nezaobilazan deo uređenja i ulepšavaju ga i noću i danju.
Plafonjere su odličan način da se ravnomerno i prijatno obasja čitava prostorija, naročito ako se biraju LED plafonjere. LED rasveta je hladna i dolazi u različitim bojama, a ima čak i 3 nijanse bele: hladno bela, toplo bela i dnevna svetlost.
Lusteri usmeravaju svetlost svojim šeširima, a plafonjera, sa plafona je ravnomerno baca u sve uglove. Zbog toga je odlična za kuhinje, spavaće sobe, radne prostorije, kupatila… Svuda su dobrodošle i svuda izgledaju fenomenalno jer se dizajniraju u bezbroj boja i kombinacija materijala.

Viking Trade plafonjere – cena

Našu bogatu ponudu prate i povoljne cene koje omogućavaju da kupite svaki model koji poželite. 
Bilo da su u pitanju klasične plafonjere ili LED plafonjere cena je više nego pristupačna za garanciju i pouzdan višegodišnji rad bez pregorevanja.
Imamo i LED plafonjere u boji, sa emitovanjem muzike i daljinskim upravljačem. Kada je u pitanju ovakva plafonjera cena je nešto viša, ali za par hiljada dinara dobijate multifunkcionalan uređaj koji je ujedno i rasvetno telo. Odlično, zar ne?
Posetite našu online prodavnicu i odaberite najlepše plafonjere. Cena je pristupačna, a modeli obećavaju da je svaki izbor pravi.