Proizvod je dodat u korpu
Posteljine - Viking Trade

Posteljine

Ako tražite samo najbolje za sebe i svoju porodicu, naša posteljina je ono što vam treba! Kod nas pronađite idealan izbor za svaki tip ležaja i prijatne snove. Prijatan materijal posteljine donosi optimalnu temperaturu tokom spavanja, bez razvoja alergija, bez zadržavanja mirisa i uz jednostavno održavanje i postojanost materijala i boja.

Broj proizvoda na stranici:

20

Posteljine za singl i posteljine za bračni krevet

U ponudi imamo singl i posteljine za bračni krevet od različitih materijala, dezena i boja od 100% pamuka što je najbolji materijal za našu kožu. Luksuzan izgled, postojane boje i zanimljivi dezeni će obezbediti moderan i elegantan izgled svake spavaće sobe, a za naše najmlađe tu su personalizovani kompleti koji imaju omiljene dečije motive.
Kompleti obuhvataju jorgansku navlaku, jastučnice i mogu biti sa ili bez čaršafa. Sirovinski sastav posteljina je pamučni saten i pamučni žersej, idealne kombinacije koje su i luksuzne i prijatne za spavanje.

Pored posteljine odaberite i dodatke za dušek

To što vam je posteljina čista malo znači ako vam dušek nije adekvatno zaštićen. On upija znoj, prljavštinu, ljuspice kože, dlake i to se ne može očistiti bez dubinskog pranja, pa ga treba zaštiti i omogućiti jednostavno održavanje.
Pored posteljine, kod nas možete kupiti donji čaršav od žerseja sa lastišem koji će obezbediti da se čaršaf ne pomera, a preporučujemo da proverite i ponudu naddušeka koji su tu da obezbede da dušek ostane čist, bez taloženja grinja, prljavštine i znoja.
A, ako vam ne odgovara postojeći dušek možete odabrati naddušek od memorijske pene debljine 4 cm koji će obezbediti prijatno spavanje na materijalu koji leti hladi, a zimi greje. Tanja zaštita za dušek se pere u mašini, a ovde se skida navlaka pa ćete uvek imati čist dušek i prelepe snove.

Najpovoljnija cena posteljine

Razumemo da prilikom odabira posteljine cene predstavljaju važan faktor pri odabiru pa smo prema tome i krojili svoju ponudu.
Kada su u pitanju naše posteljine cene su više nego povoljne.
U krevetu provodimo između 6 i 8 sati. Opremite krevet tako da on bude zdrava sredina i idealno mesto za odmor. Proverite zašto je „Viking Trade“ trgovina kojoj se svako rado vraća.